Вітаю Вас Гість | RSS
Скачать бесплатно МР3
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Головна » » Реєстрація » Вхід

В антипіратській ініціативі 2784 людей. Підтримати :)

Четвер
28.03.2024
13:19






Головна » 2009 » Березень » 10 » Скандал: Суд заборонив проводити відбір на "Євробачення"

Скандал: Суд заборонив проводити відбір на "Євробачення"
15:18
Скандал: Суд заборонив проводити відбір на "Євробачення"

Шевченківський районний суд Києва ї заборонив проводити фінал національного відбору на участь у пісенному конкурсі Євробачення-2009. Як повідомила продюсер Олена Мозгова, Шевченківський суд ухвалив відповідну постанову на забезпечення позову конкурсантки Анастасії Приходько.
На думку Мозгової, впродовж всього відбору організатор конкурсу, Національна телекомпанія України (НТКУ), та його журі припустилися низки помилок та порушень, що вплинули на визначення фіналістів. Саме з їхньої вини, переконана вона, Приходько не пройшла до півфіналу і втратила можливість змагатися за право представляти Україну на "Євробаченні-2009".

Однак спроби вирішити питання з НТКУ, за словами Мозгової, не принесли результату, тому 3 березня Приходько подала позов до суду з вимогою визнати результати півфіналу недійсними і зобов’язати організаторів провести його повторно, попередньо повністю змінивши склад журі.

Суд прийняв ухвалу зупинити всі дії з проведення фінальної частини відбору, проте коли відбудеться саме засідання і розгляд справи по суті наразі не відомо.

Як зазначив продюсер Ігор Гончаренко, вже 16 березня НТКУ має повідомити організаторам міжнародного конкурсу ім’я представника України, який візьме у ньому участь. І хоча часу небагато, він вважає, що його достатньо для організації нового півфіналу та фіналу відбору. І якщо НТКУ погодиться на такий крок, запевнив Гончаренко, Приходько відкличе свій позов і проведення відбору буде розблоковано.

Зі свого боку, віце-президент НТКУ та співголова журі Роман Недзельський, категорично спростував закиди щодо необ’єктивності та упередженості оцінок виконавців. Він підкреслив, що всі конкурсанти перебувають в рівних умовах, а дії продюсерів Приходько він розцінює як тиск на журі.

За словами Недзельського, Україна в будь-якому випадку буде представлена на "Євробаченні-2009". Він зазначив, що НТКУ може подати апеляцію на рішення суду або змінити Положення про відбір і визначити артиста без конкурсу, як це, за його словами, було у випадку з Ані Лорак чи Андрієм Данилком (Вєркою Сердючкою).

tsn.ua

Виконавець: Музыкальные новости | Просмотров: 1829 | Додав: Korandes | Рейтинг: 0.0/0 |
Что такое мелодия?
Музыкальные инструменты. Все про саксофон
Что вы знаете про кантри стиль?
Музыкальные инструменты. Все про мембранофоны
Новий рік «по-фабричному»
Всего коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайта
Трохи по темі
Теория музыки [31]
Все о музыке и музыкальной теории :)
Музыкальные новости [10]
Самые свежие новинки музыкальной индустрии на FOR-MUSIC.AT.UA
Форма входа
Дещо цікаве
Друзі сайта
Ваша думка
Какого Вы возраста?
Всього відповідей: 1541
Статистика






Rambler's Top100

Check Google Page Rank


FOR-MUSIC.AT.UA : Скачать бесплатно музыку, песни, MP3, МР3 и без регистрации. Качай быстро и на высокой скорости лучшие музыкальные хиты со всего мира!
Rik Korandes © 2024 Сайт управляється системою uCoz :)