Вітаю Вас Гість | RSS
Скачать бесплатно МР3
Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Головна » » Реєстрація » Вхід

В антипіратській ініціативі 2784 людей. Підтримати :)

П`ятниця
29.03.2024
00:54






Головна » 2009 » Січень » 9 » Протягом грудня гурт С.К.А.Й. взяв участь у трьох благодійних акціях.

Протягом грудня гурт С.К.А.Й. взяв участь у трьох благодійних акціях.
17:23
Перший великий благодійний концерт С.К.А.Й. у Тернополі відбувся завдяки фронтмену гурту Олегу Собчуку, який не просто поєднав зусилля багатьох тернопільських організацій, власних друзів та колег, але й взяв на себе багато організаційних моментів цього заходу.

Справжнім сюрпризом цього концерту став виступ «Братів Карамазових». Як виявилося, легендарні рокери радо відгукнулися на запрошення Олега та приїхали до Тернополя для того, щоб підтримати доброчинну акцію С.К.А.Й. Концерт, що проходив під гаслом «Саме добро робить нас людьми», зібрав кошти на подарунки для дітей-сиріт з дитячих будинків Тернополя та Тернопільської області до Дня Святого Миколая.
У День боротьби з ВІЛ/СНІД фронтмен С.К.А.Й. Олег Собчук взяв участь у прес-конференції, присвяченій темі боротьби з хворобою, та вшанував пам'ять загиблих від СНІДу біля меморіалу «Червона стрічка».
11 грудня в одному із столичних клубів відбулася чергова вечірка благодійного проекту КРАЩІ ЛЮДИ, ініційованого радіостанцією ДжемFM, за участю гуртів CoMaha та С.К.А.Й.
Гурт С.К.А.Й. представив програму, яка переважно складалась з пісень альбому «Планета С.К.А.Й.», але, звичайно ж, гурт не позбавив присутніх задоволення почути старі відомі композиції з першого альбому. Багато хто відмітив, що гурт якісно подорослішав та перетворився на зрілу «бездоганно зіграну» команду.
Не обійшлося без музичних сюрпризів. Хітом вечора стала пісня «Поцілунок» легендарного гурту Мертвий Півень у виконані С.К.А.Й.: осучаснена версія відомого «Поцілунку» декому здалася навіть вдалішою за оригінал.
Колоритним завершальним акордом виступу стало виконання Олегом Собчуком гуцульської пісні «Ружа» дуетом з вокалісткою гурту CoMaha – Марією Хмельовою.
Олег Собчук: "Цей концерт є дуже особливим для мене: тут панує по-справжньому дружня атмосфера, яку не знайдеш на звичайних "світських" заходах. Це дарує надію, що в Україні можливо відтворити рокерську клубну тусовку".
До речі!
Тих, хто вирішив провести Новий Рік в Карпатах, чекає сюрприз: 1 січня гурт С.К.А.Й. виступатиме в Яремчі! Враховуючи любов Олега Собчука до цих країв та фольклорних мотивів, цей концерт буде сповнений національного колориту та чарівного святкового настрою на всі 100%!

Виконавець: Музыкальные новости | Просмотров: 1666 | Додав: Vladers | Рейтинг: 0.0/0 |
Все про интервалы и аккорды
Немного о музыкальных стилях
Скрябін приготували подарунок своїм шанувальникам
Музыкальные инструменты. Все про цитру
Музыкальные инструменты. Все про орган
Всего коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайта
Трохи по темі
Теория музыки [31]
Все о музыке и музыкальной теории :)
Музыкальные новости [10]
Самые свежие новинки музыкальной индустрии на FOR-MUSIC.AT.UA
Форма входа
Дещо цікаве
Друзі сайта
Ваша думка
Покупали ли Вы когда-нибудь музыку через интернет?
Всього відповідей: 334
Статистика






Rambler's Top100

Check Google Page Rank


FOR-MUSIC.AT.UA : Скачать бесплатно музыку, песни, MP3, МР3 и без регистрации. Качай быстро и на высокой скорости лучшие музыкальные хиты со всего мира!
Rik Korandes © 2024 Сайт управляється системою uCoz :)